1. Ga naar het Maintenanz beheer systeem, en navigeer naar “mijn instellingen”
  2. Open het “Planner” tabje, en activeer ServicePlanner door het op “Ja” te zetten
  3. Vul de token in het tweede veld, wanneer je deze (nog) niet hebt, maak je deze in ServicePlanner:
    1. Ga naar ServicePlanner en log in, navigeer naar de instellingen, daarna naar “Modules en koppelingen” en maak onderaan de pagina bij “API” een token aan
  4. Klik op opslaan en nadat de pagina klaar is te herladen, en u terug navigeert naar het “Planner” tabje, ziet u een nieuw veld onderaan staan voor de standaard afspraaksoort. Selecteer hierin de standaard afspraaksoort voor ServicePlanner in en klik daarna weer op opslaan.

ServicePlanner gegevens synchroniseren

Wanneer u klaar bent met het instellen van de ServicePlanner koppeling, kunt u al uw klanten, locaties en installaties synchroniseren met ServicePlanner.

Deze functie is te vinden in optiebalk boven de lijst met klanten.

1. Ga naar het Werkvoorbereiding portaal.
  2. Klik in het menu op Relaties en vervolgens op Klanten.
  3. Klik op Synchroniseren met ServicePlanner. Deze knop is alleen zichtbaar als u de ServicePlanner instellingen hebt geactiveerd zoals beschreven in het vorige hoofdstuk.
  4. Volg de instructies. Tijdens het proces kunnen er verschillende vensters naar voren komen met keuzes over het importeren, met beschrijvingen op deze vensters.

Screenshot ter illustratie:

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving